10 Gambar Bayi Comel Yang Boleh Buat Mama Menjerit. - Zuriat

10 Gambar Bayi Comel Yang Boleh Buat Mama Menjerit.

bayi comel 5
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hai mama/papa sekalian.

Daddy punya turn untuk post artikel. Jadi, daddy pilih untuk post tentang gambar bayi comel. Mesti mama suka sangat. Mummy jerit-jerit tengok gambarr baby kiut miut. “Alololo, comelnye” *sambil muncung mulut.

Untuk papa sekalian, hujung entri ni daddy ada tips hangat untuk papa sekalian. Dijamin suka. Kalau tak suka, daddy berani la untuk kerat kuku. Hehe. #LawakHambar.

Jaszzzz.

10 Gambar Bayi Comel.

 

#1- “Muka ada sinyiummm.”

bayi comel 1

#2- “Wow!”

bayi comel 2

#3- “Tidur macam ni pun ok.”

bayi comel 3

#4- “Nyum nyum! Sedap tidur”

bayi comel 4

#5- “Erk, nak gigit pipi.”

bayi comel 5

#6- “Come and hug me baby.”

bayi comel 6

#7- “Gud monink dedi mami.”

bayi comel 7

#8- “Sekali tembak, kena 3.”

bayi comel 8

#9- “Hari ni, panas la baba.”

bayi comel 9

#10- “Hacium, ittew demam le mami.”

bayi comel 10

 

 

Ha, tadi daddy ada janji nak share rahsia best untuk papa sekalian. Rajin-rajin la tunjuk gambar baby comel dekat mama mama. Mesti cepat je dapat ‘hadiah malam’. Ye la, tak sabar nak ada baby comel. Hehe. 

Trik biasa je tu. Insya Allah, kalau ada masa Daddy nak share tentang tips dapat anak yang comel-comel. Wooo, tapi kena sabar. Minggu depan daddy dedahkan.

Ini lah pendedahan berani mati. Ye la, kalau boleh nak anak kita je comel. Ahaks. *mood jahat*. Ala, paling basic, mummy and daddy rajinkan diri baca Surah Yusuf dan Surah Maryam. 

Daddy post gambar comel ni sebab mummy boleh imagine dah macam mana muka baby mummy nanti. Serius. Apa yang kita lihat, dengar, cakap semua tu doa taw. 

Kongsikan Artikel Ini

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top