Harga akan naik 2x ganda dalam masa

Jam
Minit
Saat

Anda Betul-Betul Serius Mahu Berikan Yang Terbaik Kepada Bayi Di Dalam Kandungan Anda?

Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 1

Ini Caranya...

  • Anda mesti rajin mencari dan membaca ilmu-ilmu berkaitan kehamilan. Proses kehamilan boleh menjadi sangat mudah buat anda.
  • Sumber ilmu tersebut mestilah yang terbukti dan diakui pakar sains, doktor dan lain-lain lagi.
  • Selepas mendapat ilmu yang betul, wajib untuk anda praktikkan dan amalkan

Atas faktor di atas, kami di Zuriat.my terpanggil untuk menghasilkan satu panduan yang dapat memberi tunjuk ajar langkah demi langkah kepada ibu hamil di Malaysia. Bukan sahaja untuk kesihatan diri ibu, tetapi paling penting kesihatan bayi di dalam kandungan.

Memperkenalkan…

Manual Ibu Hamil Ebook - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat

MANUAL IBU HAMIL

PANDUAN 9 BULAN MENANTI ZURIAT

Sebuah panduan digital yang merangkumi segala isu, persoalan, tips dan petua yang perlu diketahui ibu-ibu sepanjang 9 bulan kehamilan bagi mempersiapkan diri untuk menyambut zuriat yang dinanti-nantikan.

Panduan ini disusun bermula dari tanda-tanda mengandung mula kelihatan sehinggalah kepada hari anda bersalin dan cuba sedaya mungkin untuk menjawab segala persoalan yang sering muncul dalam minda ibu-ibu hamil.

 

Antara Isi Kandungan Yang Ada Dalam Panduan Ini Ialah

12 Topik besar & 68 Subtopik dan persoalan berkaitan ibu hamil

(Klik isi kandungan di bawah untuk paparan lebih jelas)

Antara topik-topik menarik yang ada ialah
  • ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Tanda tanda Mengandung Yang Sering kita Terlepas Pandang
  • Saya Ada Mual Dan Muntah-Muntah dan Semua Tanda Tanda Mengandung. Tapi Bila Check UPT Test, Negatif. Apa Yang Perlu Saya Lakukan?
  • Langkah demi langkah apa yang anda perlu lakukan bila berlaku pendarahan
  • Cara Naikkan HB sepantas 21 hari Semasa Hamil
  • Kenapa HB saya tak naik-naik walaupun dah makan macam-macam
  • Resepi ‘Jus Istimewa’ Yang Dapat Naikkan HB Dengan Pantas
  • Bahayakah ‘bersama-sama’ suami semasa hamil?
  • Batul ke Air Gula menjadi punca kita kena kencing manis?
  • Taktik Licik Minum Air Gula Tanpa Muntah Balik
  • Cara yang betul untuk kurangkan kencing manis
  • Senarai makanan untuk jadikan bayi bijak dari dalam perut lagi
  • Senarai pantang larang makanan yang anda perlu elak semasa hamil. Salah makan boleh bahayakan bayi.
  • Tips yang wajib anda follow kalau nak kurangkan morning sickness dalam masa 3 hari
  • Mual sampai tak lalu nak minum air masak? Ikut tips ini
  • Cara betul uruskan kewangan dan belanjawan menyambut bayi.

Dan pelbagai lagi topik yang akan menjawab persoalan-persoalan anda sepanjang anda hamil.

Panduan ini bukan ditulis dengan main-main. Kami merujuk sehingga puluhan buku, kertas kajian, jurnal, doktor, saintis yang kami kenal supaya apa yang ditulis bukan sahaja tepat tetapi sesuai dengan keadaan ibu-ibu hamil di Malaysia.

Ini ialah panduan digital (ebook). Anda akan terus menerima akses sebaik terus ke email anda sebaik sahaja membuat pembelian.

Ada Topik Yang Anda Nak Tahu Tapi Tiada Dalam Panduan Ini?

Ada soalan-soalan seperti dibawah?
  • Normal ke keputihan keluar dengan banyak masa mengandung?
  • Apa perlu saya buat untuk mudahkan bersalin nanti?
  • Dan macam-macam soalan lagi yang tiada dalam panduan ini.
Jangan risau. Setiap pembelian panduan ini juga membolehkan anda mendapat akses terus untuk bertanyakan apa sahaja soalan, pertanyaan dan pendapat kepada kami. Kami akan bantu anda mengharungi tempoh kehamilan supaya lebih tenang dan mudah dengan sedaya upaya kami. Kami juga akan menambah isi kandungan panduan ini dari masa ke semasa. Ibaratnya seperti…

"Anda Mempunyai Pembantu Peribadi Kehamilan Sendiri"

Caranya mudah je. Lepas beli boleh terus email kami sebarang soalan. Bila-bila masa. Kami akan cuba jawab sebaik dan secepat mungkin.*

Ehh..Kejap. Anda Bukan Sahaja Dapat Panduan Manual Ibu Hamil, malah…

Kami juga akan memberikan bonus-bonus dibawah kepada anda.

Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 7

Bernilai RM39

Ini antara topik yang kerap ditanyakan sebaik sahaja ibu bersalin. Antara perkara yang ada dalam ebook ini ialah

  • Bila perlu memberi susu kepada bayi
  • Saya cuba menyusukan bayi, tetapi susu tak keluar banyak. Jadi Bila susu akan keluar dengan banyak selepas bayi lahir
  • Posisi yang sesuai dan tidak membahayakan untuk meberi susu kepada bayi
  • Cara dakapan bayi yang betul memberi susu kepada bayi
  • Masalah-masalah yang sering melanda ibu yang menyusukan bayi
  • Dan banyak lagi topik berkaitan penyusuan yang ada dalam ebook ini
Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 8

Bernilai RM29

Ilmu parenting bermula sebaik sahaja bayi dilahirkan. Antara perkara yang ada dalam ebook ini ialah

  • 5 Teknik mendidik yang diamalkan Rasulullah SAW pada kanak kanak
  • Cara merangsang perbuatan positif pada anak-anak
  • Cara memberi hukuman yang betul pada anak bila melakukan kesalahan
  • Cara berkomunikasi yang betul dengan bayi anda
  • Dan banyak lagi topik berkaitan penyusuan yang ada dalam ebook ini
Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 9

Bernilai RM39

Bayi akan memulakan pemakanannya yang pertama pada umur 6 bulan. Antara perkara yang ada dalam ebook ini ialah

  • 3 Kesilapan Bila Kenalkan Makanan Pada Bay
  • Kenali Tanda Bayi Bersedia untuk makan
  • Panduan memperkenalkan makanan baru pada bayi
  • Bahaya garam pada bayi
  • Tangga-tangga Kenalkan Makanan Pada Bayi
  • Senarai Makanan Mengikut Umur Bayi
  • Dan banyak lagi topik berkaitan penyusuan yang ada dalam ebook ini
Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 10

Support

Ada soalan tapi tak tahu nak tanya siapa? Kami cuba jawab dalam tempoh 24-48 jam.*

*kecuali hari sabtu, ahad & cuti umum. Kami pun nak cuti jugak kan?

Lihat LAGI Apa Kata Mereka Yang Dah Dapatkan Manual Ibu Hamil Ini

Penafian/Disclaimer: Testimoni disini ialah testimoni jujur dari pembaca Manual Ibu Hamil.

Berapa Harganya & Cara Nak DapatkanNya?

Panduan Manual Ibu Hamil ini boleh dikatakan antara panduan terlengkap yang sesuai dengan keadaan ibu hamil di Malaysia.

Untuk keseluruhan panduan ini yang mempunyai 170 muka surat yang penuh gambar, grafik dan langkah demi langkah beserta 3 lagi ebook bonus (RM39+29+39 = RM107) yang kami tawarkan dan juga support yang anda boleh tanya bila-bila masa sahaja, harganya boleh mencecah sehingga RM169.

Tetapi, atas faktor kami mahukan lebih ramai ibu hamil yang dapat memanfaatkan ebook-ebook ini sekaligus dijadikan sebagai panduan sepanjang 9 bulan kehamilan, kami tawarkan untuk anda dalam masa yang terdekat ini dengan harga Istimewa iaitu…

Manual Ibu Hamil Ebook - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat

RM169

RM40

sahaja

Sebaik sahaja countdown ini tamat, harga akan naik menjadi RM70. Jadi, tunggu apa lagi! Grab sekarang dengan klik butang dibawah.

Jam
Minit
Saat

Ini ialah panduan digital. Anda akan terus menerima akses sebaik terus ke email anda sebaik sahaja membuat pembelian.

Soalan Yang Sering Ditanya

Kami tahu buku fizikal lebih dekat di hati, lebih seronok untuk dipegang dan dibelek dan lebih puas apabila dibaca.

Tetapi, buku digital lebih memudahkan. Kita tak tahu bila kita akan memerlukan panduan ini. Boleh jadi ketika kita di kampung, atau pun di pejabat. Takkan nak bawa buku tebal tebal ke mana-mana kan?

Jadi, ebook lebih mudah untuk kita akses terus melalui handphone atau laptop kita.

Selain itu juga, format ebook lebih mudah untuk pihak kami update kepada versi terkini dengan konten-konten yang lebih menarik. Anda juga dapat menerima update lifetime tanpa perlu mengeluarkan wang lagi untuk membeli versi terkini.

Kami plan untuk menjadikan panduan ini panduan paling lengkap buat ibu hamil di Malaysia satu hari nanti.

Anda akan mendapat akses terus ke email anda sebaik sahaja anda berjaya melakukan pembayaran. Tak perlu tunggu sehingga 24-48 jam.

Jangan Risau. Pembelian Anda Dijamin!

Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 11

100% Pemulangan Wang

Sekiranya dalam tempoh 30 hari selepas anda membuat pembelian panduan ini dan mendapati ianya tidak bermanfaat langsung, hanya contact kami dan kami akan pulangkan wang anda 100%. 

Disediakan oleh : 

Manual Ibu Hamil - Panduan Sepanjang 9 Bulan Menanti Zuriat (Early Bird) 12

Amaran : Panduan ini bukan untuk menggantikan nasihat doktor atau pakar perubatan sebaliknya hanya sebagai maklumat umum bagi memudahkan anda sepanjang 9 bulan kehamilan. Sebarang pandangan, tips yang dikongsikan dalam panduan ini, sila berbincang dengan doktor terlebih dahulu kerana keadaan dan kondisi setiap orang adalah berbeza-beza.

Scroll to Top