Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil

Harga akan naik 2x ganda dalam masa

Hari
Jam
Minit
Saat
Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 1

“Mak, Along tak sabar nak keluar jumpa mak. Mak jaga makan ya, barulah Along keluar dalam keadaan sihat”.

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 2

Ini ialah panduan digital (ebook format pdf). Anda akan terus menerima akses sebaik terus ke email anda sebaik sahaja membuat pembelian.

Kalaulah bayi dalam kandungan anda boleh bercakap, pasti ini yang akan dicakapkannya kepada anda, ibunya yang sedang mengandungkannya.

Ramai ibu hamil yang tahu pemakanan yang sihat dan betul sangat penting untuk tumbesaran bayi dalam kandungan. Tapi ramai yang mengabaikannya. Alasan-alasan famous yang selalu digunakan ialah

  • Susah nak makan yang sihat-sihat bila duduk di Malaysia ni
  • Makanan sihat ni mahal, saya takde duit nak beli
  • Saya morning sickness, nak makan nasi pun tak lalu. Ini pula nak makan sayur sayuran.
  • Saya mengidam sangat nak makan benda lain. Sekali sekala je saya layankan mengidam saya ni. Nanti saya makan makanan sihat ya
  • Okay je sebelum ni saya hamil tak makan sayur. Baby keluar okay je

Tahukah anda, apa yang anda makan turut sama dimakan bayi anda dalam kandungan? 

Kalau anda jenis yang suka makan maggi, maka nutrisi maggi lah yang sampai pada bayi anda. Kalau anda suka makan sayur, nutrisi dan khasiat sayurlah yang bayi anda akan terima.

Jangan nanti sampai terjadinya keadaan-keadaan dibawah baru anda nak menyesal.

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 3

Anda pitam dan pengsan kerana tak cukup nutrisi yang diperlukan

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 4

Anda tak cukup tenaga untuk push ketika bersalin dan terpaksa bersalin czer

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 5

Anda bersalin jauh lebih awal dan bayi anda terpaksa tinggal di hospital selama berbulan-bulan

melahirkan normal dalam air

Bayi yang keluar dalam keadaan cacat dan tidak sempurna seumur hidupnya

Semua ini dapat anda elak hanya dengan mempelajari dan mengamalkan pemakanan yang betul dan sihat.

Cuma masalahnya sekarang, ramai yang tidak tahu bagaimana cara yang betul untuk memulakan amalan pemakanan sihat semasa mengandung. Oleh kerana itu, kami memperkenalkan kepada anda…

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 6

PANDUAN LENGKAP

PEMAKANAN SEMASA HAMIL

Salah Makan, Bayi Merana

Sebuah panduan digital (ebook format pdf) yang merangkumi segala isu, persoalan, tips berkaitan pemakanan dan diet ibu-ibu semasa hamil yang dapat menjadikan ibu lebih cergas dan bayi lebih sihat dalam kandungan.

Antara Isi Kandungan Yang Ada Dalam Panduan Ini Ialah

  • Kenapa istilah ‘Makan Untuk Dua Orang” sebenarnya adalah mitos semata-mata
  • Berapakah kadar kenaikan berat badan yang selamat dan terkawal semasa hamil?
  • Bahaya berat badan naik terlalu tinggi semasa hamil
  • Bagaimana cara yang betul untuk mengubah dan memulakan gaya pemakanan yang sihat demi bayi anda
  • Apakah makanan yang perlu dimasukkan dalam pemakanan harian anda setiap hari
  • Minum susu boleh sebabkan HB menjadi rendah. Betul ke?
  • Contoh jadual menu pemakanan sihat untuk bayi dalam kandungan
  • Makanan yang perlu terus dielakkan semasa mengandung (boleh sebabkan kematian bayi atau kecacatan bayi dalam kandungan)
  • Betul ke makan nenas boleh sebabkan keguguran?
  • Makanan yang perlu dikurangkan hanya untuk sementara waktu semasa mengandung
  • Senarai makanan untuk jadikan bayi bijak dari dalam perut lagi
  • Senarai pantang larang makanan yang anda perlu elak semasa hamil. Salah makan boleh bahayakan bayi.
  • 5 jenis makanan yang dapat membantu menjadikan bayi bijak sejak dari dalam perut lagi

Dan pelbagai lagi topik yang akan menjawab persoalan-persoalan anda sepanjang anda hamil. Ada sebarang masalah atau pertanyaan berkenaan pemakanan semasa hamil selepas membeli panduan ini?

Jangan bimbang. Kami bagi support melalui email. Anda boleh terus tanyakan pada kami. Kami akan cuba menjawab sebaik dan sepantas mungkin.

Ini ialah panduan digital (ebook format pdf). Anda akan terus menerima akses sebaik terus ke email anda sebaik sahaja membuat pembelian.

Berapa Harganya & Cara Nak DapatkanNya?

Disebabkan kami mahu lebih ramai ibu hamil yang dapat manfaat dari panduan ini, harganya kami letak hanya sebanyak

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 6

RM10

sahaja

Tetapi, harga ini hanya untuk tempoh masa terhad. Sebaik sahaja countdown timer di bawah tamat. Harga panduan ini akan dinaikkan menjadi RM20.

Hari
Jam
Minit
Saat

Ini ialah panduan digital (ebook format pdf). Anda akan terus menerima akses sebaik terus ke email anda sebaik sahaja membuat pembelian.

Soalan Yang Sering Ditanya

Kami tahu buku fizikal lebih dekat di hati, lebih seronok untuk dipegang dan dibelek dan lebih puas apabila dibaca.

Tetapi, buku digital lebih memudahkan. Kita tak tahu bila kita akan memerlukan panduan ini. Boleh jadi ketika kita di kampung, atau pun di pejabat. Takkan nak bawa buku tebal tebal ke mana-mana kan?

Jadi, ebook lebih mudah untuk kita akses terus melalui handphone atau laptop kita.

Selain itu juga, format ebook lebih mudah untuk pihak kami update kepada versi terkini dengan konten-konten yang lebih menarik. Anda juga dapat menerima update lifetime tanpa perlu mengeluarkan wang lagi untuk membeli versi terkini.

Kami plan untuk menjadikan panduan ini panduan paling lengkap buat ibu hamil di Malaysia satu hari nanti.

Anda akan mendapat akses terus ke email anda sebaik sahaja anda berjaya melakukan pembayaran. Tak perlu tunggu sehingga 24-48 jam.

Jangan Risau. Pembelian Anda Dijamin!

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 8

100% Pemulangan Wang

Sekiranya dalam tempoh 30 hari selepas anda membuat pembelian panduan ini dan mendapati ianya tidak bermanfaat langsung, hanya contact kami dan kami akan pulangkan wang anda 100%. 

Disediakan oleh : 

Panduan Lengkap Pemakanan Semasa Hamil (LTO) 1

Amaran : Panduan ini bukan untuk menggantikan nasihat doktor atau pakar perubatan sebaliknya hanya sebagai maklumat umum bagi memudahkan anda sepanjang 9 bulan kehamilan. Sebarang pandangan, tips yang dikongsikan dalam panduan ini, sila berbincang dengan doktor terlebih dahulu kerana keadaan dan kondisi setiap orang adalah berbeza-beza.

Scroll to Top